Saltar-se la navegació

En el “canal” REC 2012 ja podeu visionar les peces audiovisuals seleccionades de l’activitat “Fes un vídeo!” de la campanya “Una mirada crítica a la televisió”.

El 25 de gener de 2012, en el marc de les Jornades EduCom d’Educació en Comunicació, es van lliuraran els “REConeixements 2012” als treballs selecionats en l’activitat de creació audiovisual “Fes un vídeo!” Com en l’anterior edició REC 2011 als nois i les noies participants se’ls va lliurar un DVD, com a reconeixement al treball realitzat, on s’inclouen totes les peces audiovisuals seleccionades.

Volem agrair a tot l’alumnat -i al professorat- que ha participat en l’activitat Fes un vídeo! el seu interès i l’entusiasme posat en la realització de les peces audiovisuals presentades. El tema a desenvolupar -en 30 segons com a màxim- ha estat el lema de la campanya Una mirada crítica a la televisió que AulaMèdia està impulsant durant el curs 2011-2012.

Des d’AulaMèdia volem subratllar que aquesta activitat NO s’ha plantejat com un concurs ni com un premi a la producció escolar, sinó com una proposta per la reflexió del consum audiovisual i l’anàlisi crítica dels continguts televisius a partir de la producció i la creació audiovisual.

AulaMèdia

········································································································································································

A %d bloguers els agrada això: