Saltar-se la navegació

En el “canal” REC 2011 ja podeu visionar les peces audiovisuals seleccionades de l’activitat Fes un vídeo! de la campanya Una mirada crítica per a una ciutadania crítica.

En el marc de les Jornades d’Educació en Comunicació “Educar la Mirada” es lliuraran els “REConeixements” als treballs selecionats en l’activitat de creació audiovisual Fes un vídeo! En aquesta ocasió als nois i les noies participants se’ls lliurarà un DVD, com a reconeixement al treball realitzat, on s’hi inclouen totes les peces audiovisuals seleccionades.

Volem agrair a tot l’alumnat -i al professorat- que ha participat en l’activitat Fes un vídeo! el seu interès i l’entusiasme posat en la realització de les peces audiovisuals presentades. El tema a desenvolupar -en 30 segons com a màxim- ha estat el lema de la campanya que AulaMèdia està impulsant: Una mirada crítica per a una ciutadania crítica.

Des d’AulaMèdia volem subratllar que aquesta activitat NO s’ha plantejat com un concurs ni com un premi a la producció escolar, sinó com una proposta per la reflexió del consum audiovisual i l’anàlisi crítica dels continguts televisius a partir de la producció i la creació audiovisual.

AulaMèdia

········································································································································································

A %d bloguers els agrada això: